Face Framing, Colormelt, Helfarve eller Afrensning

Hvad end det er klip til mænd, børn eller kvinder, Balayage, Permanente krøller, Face Framing, Reflekser, Striber, Babylights, Glossing / Toning, Colormelt, Helfarve eller Afrensning af dit hår, så kan Salon Diva tilbyde det. Med vores erfaring og 4 årige frisøruddannelse i bagagen, har vi mulighed for at tilbyde dig kvalitets hårbehandlinger, anmasse.

Få hele hår pakken hos os. Vi står klar til at give dig en varm velkomst i vores hyggelige frisørsalon på vores adresse: Sct Knudsgade 1, 4100 Ringsted.

OBS: Nogle hårbehandlinger kan kun bookes efter konsultation

Face Framing

Ved denne behandling indrammes ansigtet af fine, tynde, lyse striber. Dette giver et sunkissed look, som er meget naturligt. Face Framing indrammer og fremhæver ansigtet, så dine ansigtstræk kommer i fokus.

Colormelt

Colormelt kan laves i mange smukke nuancer og i næsten alle hårfarver. Kendetegnet ved Colormelt er at man laver en farve ved hovedbunden og en farve i længderne. Når farverne er lagt i håret, blender/”smudger” vi dem sammen så det giver en flot og naturlig overgang.

Colormelt er god hvis du er farvet lyshåret, men træt af din mørke udgroning. Her forsøger vi at matche din egen farve ved hovedbunden og farver derefter en blød overgang fra mørk bund til lyse længder. Colormelt kan også bruges i mørkere farver, fx ved en mørk bundfarve og en lysebrun, kobber eller rød farve i længderne.

Er du mørkhåret men ønsker at få lyse længder og mørkere bund, så er det ikke en Colormelt men en Balayage behandling du søger.

Helfarve

​Ved en almindelig helfarve bruger vi en permanent hårfarve som er 100% gråhårs dækkende og som skal vokse ud. Ønsker du hellere en farve der bliver vasket ud, henviser vi til toning eller gloss.

Afrensning

Denne behandling fjerner kunstige pigmenter fra håret, så håret ikke er farvemættet. Denne behandling anbefales hvis du har farvet dit hår i en mørkere nuance, men ønsker at blive lysere. En afrensning laves sjældent alene, det vil sige, at den enten laves inden en større farvebehandling eller inden håret indfarves i den ønsked nuance. Det er forskelligt fra hår til hår hvor meget farve den kan fjerne, det afhænger af farven og hårets kvalitet.

Se vores andre behandlinger her, hvor vi forklare dem i dybden

Kontakt Salon Diva for babylights i Ringsted

Lige meget hvilken behandling du ønsker, så står vi klar til at hjælpe dig med dit ønskede resultat. Hos Salon Diva kan du nemt bestille en tid online via vores bookingsystem. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til selve bookingen, så kan du hurtigt og nemt kontakte os direkte på tlf.

: (+45) 57 61 31 91 eller på vores e-mail: altuntas2009@live.dk