Ønsker du Balayage i Ringsted?

Her hos Salon Diva tilbyder vi balayage i Ringsted, så du kan få den naturlige udgroning uden de hårde linjer. Herunder kan du læse mere om hvad balayage er, hvor den stammer fra og hvorfor du netop skal vælge denne type hårbehandling frem for almindelige striber.

Vi gør dig opmærksom på at vores Balayage kræver en hårkonsultation så vi kan vurdere hvor meget arbejde der skal laves, og hvor meget tid vi skal sætte af for at du modtager det ønskede resultat.

Vi står klar til at give dig en varm velkomst i vores salon på vores adresse: Sct Knudsgade 1, 4100 Ringsted.

Hvad er balayage?

Balayage er en hårfarveteknik, der giver dig naturligt, solkysset og ’beachy’ hår. Det er også den ultimative hårtrend for kvinden, der ikke ønsker skarpe udgroninger eller for meget vedligeholdelse. Teknikken giver nemlig ikke udgroninger på samme måde som andre hårfarveteknikker, da håret farves et stykke fra bunden. Balayage teknikken har eksisteret i noget tid, men den har for alvor sneget sig tilbage i frisørsalonerne som en af de mest populære og efterspurgte stilarter.

Ordet ’balayage’ stammer fra fransk og betyder ’strøg’ – og det er præcis, hvad frisøren gør med denne teknik. Balayage er nemlig en frihåndsteknik, hvor frisøren inddeler håret i sektioner og ’maler’ direkte på håret med bløde penselstrøg. Ved at frisøren maler direkte på håret, opnår man et langt mere naturligt resultat, uden for store kontraster, som fx kommer ved almindelige reflekser.

Hvorfor skal jeg få lavet balayage?

Med Balayage får man et rigtig flot og naturligt resultat – og det kræver mindre vedligeholdelse i forhold til andre hårfarveteknikker, som fx folie striber og reflekser. Det betyder selvfølgelig også, at det er en væsentligt billigere måde at holde håret smukt på, da det ikke kræver, at man besøger sin frisør hver femte uge.

Hårfarveteknikken var helt sikkert den mest populære i 2020. Stilarten er dog bestemt kommet for at blive! Balayage giver et virkelig flot og tidløst look, som ikke ser ’lavet’ ud.

Kontakt Salon Diva for balayage i Ringsted

Ønsker du at få lavet Balayage i Ringsted hos Salon Diva? Så kan du bestille tid direkte online. Ved spørgsmål, henvendelser eller andet kan du gøre brug af enten vores telefonnummer:: (+45) 57 61 31 91 eller på vores e-mail: altuntas2009@live.dk