Ønsker du babylights i Ringsted?

Ligesom vi tilbyder glossing, balayage m.m. så tilbyder Salon Diva selvfølgelig også babylights i Ringsted, i vores hyggelige og trendy frisør. Vi er en lokal placeret frisør, som har højt fokus på kvalitet og service. Med vores 4 årige frisøruddannelse har vi mulighed for at kunne give dig netop dette!

Få hele hår pakken hos os. Vi står klar til at give dig en varm velkomst i vores hyggelige frisørsalon på vores adresse: Sct Knudsgade 1, 4100 Ringsted.

OBS: Babylights kan kun bookes efter konsultation

Hvad er babylights?

Babylights er en teknik, hvor håret farves med fine, lyse striber, som ligner de naturlige hårstrå man får, når man har været udsat for solen. Resultatet er et subtilt, men alligevel mærkbart, farveboost, der giver håret liv og glans.

Babylights er ultra tynde og raffinerede highlights, skabt til at efterligne den smukke og flerdimensionelle hårfarve, man ser hos børn.

Hvorfor skal du vælge babylights?

Babylights er en god mulighed for dig, der ønsker at opdatere dit look uden at tage for drastiske skridt. Det er også en god mulighed for dig, der ønsker at afprøve en ny farve, men ikke ønsker at gøre det permanent. Babylights passer til alle hårtyper og -farver, og resultatet vil altid være naturligt og friskt.

Farveteknikken er udsprunget af den almindelige highlight/lowlight teknik, som vi i daglig tale kender som ‘foliestriber’ – forskellen er blot mængden af hår i hvert folie og adskillelsen mellem dem.

Hvad er teasylights?

Teasylights er en farveteknik hvor man toupere eller blæser de små korte hår ned til bunden og farver længderne lyse. Denne teknik giver en smuk dybde og et smukt naturligt resultat uden overgange.

Kontakt Salon Diva for babylights i Ringsted

Ønsker du at få lavet Babylights i Ringsted centrum? Så står vi klar til at modtage din booking. Hos os kan du nemt bestille en tid online via vores bookingsystem. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til selve bookingen, så kan du hurtigt og nemt kontakte os direkte på tlf.: (+45) 57 61 31 91 eller på vores e-mail: altuntas2009@live.dk