Ønsker du Toning / Glossing i Ringsted?

Salon Diva tilbyder selvfølgelig også hår toning og Glossing i Ringsted. Som en af dine lokale frisører giver vi selvfølgelig hele pakken. På denne side kan du komme mere i dybden om hvad Toning eller Glossing er, og hvad det betyder for dig som skal have denne hårbehandling.

Vi står klar til at give dig en varm velkomst i vores salon på vores adresse: Sct Knudsgade 1, 4100 Ringsted.

De forskellige typer af Glossing / Toning

FARVE UDEN 100% FORPLIGTELSE – En gloss er en semi-permanent hårfarve, som gradvist vil falme ved hver vask. Efterlader ingen udgroning.

GENOPFRISKER FARVETONEN – Desværre vil din hårfarve altid begynde at falme på et tidspunkt. Her er hårgloss den perfekte måde at genopfriske en kedelig hårfarve på.

FJERNER GULE TONER – Enhver blond kvinde er nok enige om at lyse striber, der trækker over mod orange/gule toner, er et sandt mareridt at rette op på.

FORSTÆRKER GLANSEN – Hårgloss er som et Instagram-filter. Den giver dit hår ekstra liv og glans uanset lysforholdene.

TILFØJER FYLDE OG SMIDIGHED – Efter glossing vil du bemærke, at dit hår ser tykkere ud og er nemmere at sætte.

Hvad er Glossing / Toning?

Glossing er en semi-permanent hårfarve, som ikke bliver siddende i håret i lige så lang tid som almindelig hårfarve. Derfor er det perfekt til dig, som gerne vil eksperimentere med forskellige hårfarver, inden du træffer den endelige beslutning. Glossing er et multifunktionelt produkt, som kan genopfriske dit hårs udstråling, dybde og dimension uden at gøre skade på håret.

Behandlingstypen kan både bruges til farvning, opfriskning og pleje af din nuværende hårfarve, og så føles det endda ligesom at få balsam i håret. Med Gloss bliver dit hår samtidig lettere at sætte, og det føles tykkere at se på.

Hvis dit hår er blevet kedeligt at se på, eller du trænger til, at der skal ske noget nyt, så er Glossing en hurtig og effektiv måde, at få dit hår til at se blankt og skinnende ud igen. Med behandlingen kan du hurtigt få dit hår til at se smukt og velplejet ud, og så har du samtidig mulighed for at lege med nuancerne, så dit hår ikke ser ens ud hver gang.

Kontakt Salon Diva Toning eller Glossing i Ringsted

Ønsker du at få lavet Toning eller Glossing i Ringsted hos Salon Diva? Så kan du nemt bestille en online tid. Hvis du har spørgsmål før din booking eller til din booking, så kan du kontakte os direkte på tlf.: (+45) 57 61 31 91 eller på vores e-mail: altuntas2009@live.dk