Ønsker du striber i håret i Ringsted?

Hos Salon Diva tilbyder vi en lang række forskellige behandlinger til dit hår. Foruden Glossing og Balayage, tilbyder vi også den klassiske, nemlig ‘striber i håret.’ Lige meget hvilken hårfarve du har, er dette en behandling der altid vil skabe spil og liv. Læs mere herunder om hvad behandlingen kan tilbyde dig. Vi har, foruden den 4 årige frisøruddannelse, flere års erfaring i frisørbehandlinger samt vejledning. Derfor kan vi også tilbyde dig lige netop den behandling, som vil klæde dig bedst.

Besøg vores salon på Sct Knudsgade 1, 4100 Ringsted, og bliv budt varmt velkommen.

Hvordan fungere striber i håret

Farvebehandling med striber i håret, er til for at give spil i håret. Ved denne behandling er der især mulighed for at arbejde med flere forskellige farver, for at give endnu mere spil og glans.

Vi tilføjer striber i håret med en smule mellemrum i mellem. Her skiller det sig ud fra Babyhighlights, da de ikke ligger lige så tæt. Ønsker du tætte striber i håret, henviser vi i stedet til vores Babyhighlights behandling. Når vi laver striber i håret, ligger vi typisk mellem 40 til 60 foliepakker, alt efter håret tykkelse.

Vi tilbyder en lang række forskellige behandlinger når det kommer til striber i håret. Denne behandling kan variere i mange udgaver, alt efter kundens hårfarve. Særligt populært er lys striber, som kan se forskellige ud, alt efter om de laves i mørkt hår leverpostejsfarvet hår. En klassiske behandling er også striber i mørkt hår, som ikke nødvendigvis behøver at være lyse striber.

Kontakt Salon Diva for striber i håret i Ringsted

Drømmer du om en frisørbehandling med striber i håret? Så kan du book din næste tid hos os! Du booker nemt gennem vores online booking. Har du spørgsmål til vores behandlinger eller din booking, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: (+45) 57 61 31 91 eller på vores e-mail: altuntas2009@live.dk