Ønsker du reflekser i håret i Ringsted?

Ønsker du reflekser i dit hår? Så skal du besøge Salon Diva i Ringsted. Kom forbi vores salon, hvor vi tilbyder en lang række hårbehandlinger, men den klassiske behandling ‘Reflekser i hår’ går aldrig af mode.

Vores hyggelige salon er lokalt placeret i Ringsted. Vi har stort fokus på at give dig en skøn behandling, så du kan gå fra stolen som et nyt menneske. I salonen, har vi meget erfaring samt den 4 årige frisøruddannelse, så du er i kyndige hænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen på Sct Knudsgade 1, 4100 Ringsted

Hvad er reflekser?

Reflekser er som ordet hentyder til, en teknik man bruger for at skabe refleks i håret. Det vil derfor ikke tydeligt fremgår at man har fået farvet hår. Vi vil typisk ligge reflekserne i underhåret, sådan at når håret bevæger sig, vil man kunne se et farvespil. Du undgår tydelige udgroninger i alt dit overhår når du vælger denne behandling.

Når vi laver reflekser i håret, vil vi typisk bruge 15-25 foliepakker, alt efter hårets tykkelse.

Reflekser i mørkt hår

Hos Salon Diva tilbyder vi at lave reflekser i både lyst og mørkt hår. Alt efter din hårfarve, vil resultatet at reflekserne varierer. Når man vælger at lave reflekser i mørkt hår, giver det mulighed for at skabe endnu flere dimensioner og spil i håret.

Er du i tvivl om hvilken behandling som vil passe godt til din hårfarve og hårtype, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i vejledning af behandlinger samt udførelse af reflekser i hår. Vi er derfor sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde den rette behandling til dit hår.

Kontakt Salon Diva reflekser i hår i Ringsted

Ønsker du at få lavet reflekser i dit hår i Ringsted centrum? Så står vi klar til at modtage din booking. Du bestiller nemt tid til din behandling gennem vores online booking system. Har du spørgsmål til vores behandlinger eller din booking, kan du hurtigt kontakte os på: tlf: (+45) 57 61 31 91 eller på vores e-mail: altuntas2009@live.dk