Background

Ingredien

Produkt

Ingredien

Ingredién navnet er efterhånden ved at slå sig fast som et stærkt brand, når vi taler moderne hårprodukter. Det professionelle produktvalg, der hele tiden bliver yderligt udviklet, indeholder et sortiment af milde, men effektive hårprodukter, der kommer hele vejen rundt, således både hårpleje og hårstyling er i konstant fokus.

Ingredién - et stærkt dansk brand At hårprodukterne fra Ingredién, ydermere, er både dansk udviklet, dansk produceret og dansk kontrolleret, gør absolut ikke Ingredién brandet svagere.

Ingredién og svanemærket

En god nyhed her er bla. SVANEMÆRKET, som også er din sikkerhed og garanti for tryghed, kvalitet, sundhed, og mindst mulig belastning af miljøet. Ingredién hårprodukter og shampoo er uden parabener, allergifremkaldende farvestoffer og konserveringsmidler, mineralske olier, silikone paraffin vaseline eller lignende kemiske ingredienser, men stadivæk funktionelt helt på højde med andre moderne hårprodukter, som har en mere traditionel sammensætning af ingredienser. Det gør Ingredién til det absolut bedste valg, hvis du ønsker miljø- og allergivenlige hårprodukter.

Ingredién serien består af 44 forskellige hårprodukter, som alle fås med eller uden parfume. Samt 1 hudcreme - Healing Hot Stuff, der er en uovertruffen creme, til tør hud, eksem og psoreasis. Produkterne der er tilsat parfume, er i øvrigt kun ganske svagt parfumeret og uden allergifremkaldende parfumestoffer,

Svanemærket

Hvad står svanemærket for?

Svanemærket er SUPER-godt fordi svanen siger nej til:
- Stoffer der er (punkt 1,2,3 og 4)
- Eller stoffer der er mistænkt for at være (punkt 1,2,3 og 4)
- Ingen CMR-stoffer
1: C = Cancer (ingen kræftkaldende stoffer)
2: M = Mutagenic (mutagene stoffer – stoffer der kan få vores gener og/eller celler til at mutere - eller fisk/snegle/frøer der muterer/bliver mærkelige i miljøet) Celler i kroppen der muterer/går amok/kan blive til kræftceller
3: R = Reproductive (reproduktivt skadelige stoffer - stoffer der er skadelige for vores arveanlæg/babyer/børn/næste generation. Skader på voksne, når vi skal til at reproducere os selv - avle børn)
4: Hormonforstyrrende stoffer

Herudover øvrige krav/kriterier for svanemærkede produkter: Der stilles skrappe krav om begrænsninger i indhold af allergifremkaldende stoffer. Der stilles krav om at kvalitet og funktion er mindst lige så god som for andre produkter. Kvaliteten skal være i top. Miljøbelastningen skal være mindst mulig.
Der stilles krav om at emballagen ikke må være for tung, da dette kræver mange flere tons brændstof (Stor Co2-udledning!) at transportere tunge emballager og mere forbrug af emballage-materiale. Emballage-materialet vurderes.


www.ecolabel.dk
Andre produkter
Juuce

Juuce

TCB

The Container Barber

Book en tid hos Salon Diva

Ring og book en tid